Login

Blabla

aanmaken
Emma de Cocker 13 Jan 22:10

Yo Droppers!
I'm coming back to Delft at the beginning of February. I'm looking for accommodation for a month (whole of february or mid-february to mid-march) until I get a permanent house (that I have already found). Is anyone sub-letting their room?
Bisous x
Emmawakecommissie 11 Jan 21:20

Yo Droppers en Dropjes,
Wij als wakecommissie zouden deze zomer heel graag een te gekke lustrumactiviteit willen organiseren met een graafmachine, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig! Onze vraag aan jullie is of jullie iemand kennen via wie wij een graafmachine kunnen huren/lenen óf jullie niet heel toevallig zelf een graafmachine in je achtertuin hebben staan, die wij kunnen gebruiken?
Ook zoeken wij nog een goede open plek om de activiteit te organiseren, zoals een open plek bij een boerderij van een oom bijvoorbeeld.
Denk jij ons bij één van deze problemen(of misschien zelfs bij allebei) te kunnen helpen? Stuur dan een mailtje naar wake@dropdelft.nl of app mij even (06-50406597)
x FAKE it till you WAKE it xMaarten Wilders 5 Jan 00:18

Het DROPhuis is opzoek naar twee nieuwe huisgenoten!!

In Februari gaan Nadine en Almira ons mooie huisje verlaten, en dus zijn we op zoek naar jou! We zijn een gemengd hecht huis van negen mensen die graag samen dingen doen, maar er is ook altijd ruimte om je terug te trekken. Het huis ligt op de Spoorsingel, midden in het centrum en 5 minuten lopen vanaf het station. In de GR hebben we een groot dakraam waaronder we een eigen jungle van plantjes hebben gemaakt. Hier eten we vaak samen en spelen we spelletjes, onder de sterretjes. Verder zijn er twee WC's en maar liefst 3 douches.

Er komen twee kamers vrij. De ene kamer is 12 m2 met eigen wasbak voor €420,-. De andere kamer is 18 m2 met eigen wasbak voor €507,-. De kosten zijn incl. gas, water, licht, internet, huistelefoon, kleine wasjes, grote wasjes, liefde, surftripjes, huisweekenden, een tandem, puzzelen, boulderhype, skateboardstalling, partymix ontbijtjes, een beamer, en huisfeestjes met eigen dj tafel!

De kamers komen in het eerste weekend van februari vrij (precieze datum n.o.t.k.). We willen donderdag 14 januari een instemming houden dus stuur ons snel een berichtje!

Kusjes van het DROPhuisBram Vossen 29 Dec 12:50

Studio beschikbaar voor onderhuur in Scheveningen 1 min van het strand!

Studio is ong 29m2 en je hebt je eigen keuken en badkamer.

Van 1 februari tot medio mei verhuur ik mijn stekkie. Je komt te wonen in Scheveningen boven een winkelcentrum (aan de pier). Tram stopt voor de deur, supermarkt en strand/duinen op loopafstand. Het is een studentencomplex circa 40 studio’s vooraal studenten verder in hun studie dus geen feest toko daarom op zoek naar een net en rustig persoon. Voor €600,- p.m. kun jij dus helemaal opjezelf aan het strand wonen!

Stuur mij even een berichtje (0683546971) bij interesse of als je nog vragen hebt :)Barbara Paasen Ocampo 11 Dec 16:01

Hoi hoi,

Bij ons in Rotterdam komt er ook een kamer vrij. We zijn een groot huis en zoeken een jongen die graag samen dingen doet (geen verplichtingen) zoals moestuinen, bananen bakken of skaten. Het huis ligt aan de Spoorsingel, wat echt 3 min lopen naar het station is. Stuur me een berichtje als je interesse hebt, 0653188632. Liefs!

BFM 28 Dec 17:39

skrt!