Login

Bestuur

DROPrichters
droprichtingsbestuur@dropdelft.nl

Het bestuur van DROP Delft bestaat uit de volgende 6 boarders:

Koen Haest: Daar staat hij bovenaan het funpark, bindingen vast en een paar sierlijke krullen steken onder z’n groengele helm uit. Van bovenaf bepaalt hij de beste route en dat is precies waarom we Koen nodig hebben.

Lennart van der Male: Lennart M is een onmisbare schakel in onze DROP-ketting. Met zijn ervaring in zowel besturen van verenigingen als meerdere boardsporten is hij een verrijking van ons zeer diverse bestuur. Helaas kent zijn richtingsgevende vermogen ook een keerzijde; omdat hij al zijn energie stopt in het richting geven aan DROP vergeet hij soms (lees: altijd) richting te geven aan zichzelf. Dit leidt tot eindeloze verdwaalsessies in Delft en Den Haag.

Lennart Weerts: Deze Lennart is onze roodharige hardfietsende leeuw die ook van boarden houdt. Hij zit al een jaar op penningmeesteren en zal dit het komende jaar ook de financiën van DROP scherp in de gaten houden.

Noortje Nijkamp: Noortje is een diehard boardchick. Zo lang als de zon voor haar opkomt is ze al bezig met snowboarden, kiten en waken. Met haar ervaringen in het buitenland gaat zij externe relaties aan als geen ander.

Brim Vermeulen: Brim kan maar niet kiezen tussen skateboarden, snowboarden en surfen. Gelukkig hoeft hij dit nooit te doen en dit is ook een van de redenen dat hij DROP is gaan besturen. Deze man kan maar niet genoeg krijgen van boarden.

Nina de Korte: Met een huis praktisch aan het strand ligt ze bij elke surfbare golf meteen in het water. Bij deze superchille surfchick is communiceren haar in de wieg gelegd; maarliefst 4 talen spreekt ze vloeiend!

Koen HaestVoorzitter
Lennart van der MaleSecretaris
Lennart WeertsPenningmeester
Nina de KorteCommunicatie
Noortje NijkampPublic Relations
Brim VermeulenMateriaal