Login

kite

Kung Fu Kiters
kite@dropdelft.nl

Op een plek waar spiritualiteit en kennis hand in hand gaan met de kunst der verdediging, is een groep vechtsportpioniers bijeengekomen om de kitesurfwereld een stuk onveiliger te maken.

Maak kennis met de grote namen.

Isabel Gerritsma: Voorzitster

Voordat ze zich omhoog vocht tot Kung-Fu godin, stond zij in het rake-klappencircuit bekend als meesteres onder de Japanse krijgers: De Stealth-Ninja. Haar specialiteit: het uitschakelen van vijanden zonder dat ook maar iemand door heeft gehad dat ze ooit in de buurt is geweest. Van die periode is een kenmerkende foto achtergebleven, waarop ze in een volle winkelstraat ongemerkt 12 beruchte leden van de Yakuza omlegt en vervolgens fileert en inblikt voor verkoop op de zwarte markt.
Tegenwoordig heeft ze dit rustige bestaan achtergelaten om aan de slag te gaan als voorzitster van de Kung Fu Kighters.

Nick van Dijk: Promo

Over Nick doen zich een aantal verhalen de ronde. Zo zou hij ooit een vliegtuig vol weeskinderen succesvol aan de grond hebben gezet toen hij als boordwerktuigkundige van China Airlines constateerde dat de automatische piloot in staking was gegaan terwijl de echte piloot op vakantie in Aruba bleek te zijn. Ook wordt over hem gezegd dat hij elke ochtend berenhersenen als ontbijt eet, en de schedels gebruikt om zijn traptechniek op te verfijnen. Over deze heldendaden en opmerkelijke lifestyle zal je hem zelf nooit horen. Alles wat wij met zekerheid over hem kunnen zeggen is dat hij dit jaar als promoman aan de slag gaat bij de Kung Fu Kighters.

Yanick Mampaey: Extern

Yanick werd geboren toen in een Japans strafkamp werd geëxperimenteerd met de genen van de Grote Leiders uit Noord-Korea en DNA van o.a. Superman, en deze gecombineerd werden met genetisch materiaal van Goedele Liekens. Je leest het goed. Yanick beschikt over de vechtkunsten van menig superheld en de autoriteit van een Koreaanse dictator. En Goedele Liekens is technisch gezien zijn moeder, hoe vet is dat.

Floortje Boon: Penningmeesteres

Bewaakt de schatkist van de Kung Fu Kighters. Met de kennis die ze heeft door haar studie Werktuigbouw, heeft ze een wapenarsenaal ontworpen waarmee de schatten veilig beschermd kunnen worden. Vorige week nog knalde ze een indringer neer met haar nieuwste uitvinding, de PQZ-1900-R. Dit is een soort rocketlauncher met ingebouwde broodrooster. Verdere details moeten bespaard blijven omdat de patenten nog in ontwikkeling zijn.

Karin Tetteroo: Monnik

Karin is het tactische brein van de Kung Fu Kighters. Opgegroeid in de Shaolin-tempel en vervolgens naar Nederland gereisd om bij het LOI een cursus mindfulness te volgen. Nederland wordt steeds slimmer. Door de inzichten die ze kreeg bij de cursus is ze de tegenstander altijd minimaal twee spirituele stappen voor. Inmiddels is ze gegroeid tot het tactisch brein van de Kung Fu Kighters.

Tom Driessen: Secretaris

Supermultitalent. Visionair. Game changer. Alles gewonnen wat er te winnen valt, van AKO literatuurprijs tot de Gouden Loekie. Tom heeft het. Tegenwoordig schrijft hij boeken voor blinde kinderen in Afrika en stukjes voor op de DROP-kitecommissiepagina’s; een lucratieve business. Onder kiters ook wel bekend als die gozer die tegenwoordig de mailtjes stuurt dat evenementen niet doorgaan omdat het nooit waait.

Isabel GerritsmaVoorzitter
Tom DriessenSecretaris
Floor BoonPenningmeester
Yanick MampaeyExterne Relaties
Nick van DijkPromotie
Karin TetterooQQ-er