Login

kite

DROPvliegers
kite@dropdelft.nl

De jongste boardsport begint ook al wat ouder te worden en daarmee ook de sporters zelf. De eerste kiters bereiken nu de middelbare leeftijd en krijgen last van (DR)OPvliegers. Voor deze dames is het tijd om de mooie blonde lokken in te wisselen voor een kortpittig rood kapsel en lid te worden van naaiclub de DROPvliegers.

Rita werkt al 20 jaar als trouwe huisvrouw aan huis. Rita houdt haar uitgaven altijd nauw in gaten, ze schrijft deze dan ook netjes op in haar kasboekje. Wanneer Rita aan geld denkt krijgt ze het erg warm en moeten al haar kleren uit.

Connie is een Belg in hart en nieren. Maar Connie kon nie blijven, kon nie stopten en kon nie hoogte houden en haar man kon nie komen dus zocht ze het maar in externe relaties.

Trudy is een trouwe kijker van ‘Koffietijd’ en Heel Holland Bakt’. Zij organiseert de wekelijkse theekransjes en bakt dan heerlijke koekjes voor de dames.

Gerda is een pittige tante met een kort pittig kapsel. Zij mag dan wel erg handig zijn met photoshop, toch ligt haar hart bij het bloemschikken. Gerda zorgt er altijd voor dat er veel leuke dames naar de theekransjes komen.

Dit is Helma, sommigen noemen haar iet wat sociaal incapabel, maar gelukkig denken haar 15 katten hier anders over. Deze muizenvangers zijn haar steun en toeverlaat, maar konden helaas de 475 virussen op haar laptop niet tegenhouden.

Dit is Heidi, in tegenstelling tot Connie heeft Heidi geen probleem met het bereiken van haar hoogtepunt, deze is ze namelijk al lang gepasseerd. Maar ze geeft niet op! Ze is nu hard op weg naar de top van de KN(D)TB (Koninklijke Nederlandse (Duitse) Thee Bond).

Anouk KlapwijkVoorzitter
Lies KeijserSecretaris
Jesse WillisPenningmeester
Victor RoosensExterne Relaties
Joris VlasblomPromo
Elias VetterQQ-er