Login

kite

The Body Drag Queens
kite@dropdelft.nl

Wind or no wind the show must go on! Dit jaar betreden de Body Drag Queens het DROP podium. Wij hebben er super veel zin in so fly high or go home.

Pimp Dora zal alles met het bestuur in goede banen leiden. Zodat er geen shows gecanceld hoeven te worden.

Onze Victor verliest misschien zijn tieten maar zeker niet het overzicht. Hij is op de theekransjes en optredens dan ook heer en meester en zal er voor zorgen dat ze soepel verlopen.

Natuurlijk zijn er met een optreden ook een hoop kosten verbonden. Hier komt onze Daan in beeld als de money maistro. Hij regelt al onze geldzaken en houd bij hoeveel money we nog kunnen spenden.

Berend verstrooid en wel zal onze externe contacten onderhouden zodat de boekingen blijven binnenstromen. Hiervoor belt en mailt hij natuurlijk een hoop af. Het gerucht gaat zelfs dat hij een nieuw abonnement heeft moeten afsluiten.

Onze Rebecca is naast pimp ook part-time kunstenaar en zal jullie verblijden met de mooiste visual effects. Daarnaast staat ze ook altijd klaar met de warme choco zodat we tijdens de koude optredens wat kunnen opwarmen.

Klaas houd ieder optreden een dagboekje bij zodat we allemaal na kunnen lezen wat er de vorige avond gebeurd is. Daarnaast zal hij je ook laten weten dat je gister zo graag naar ons volgende optreden wilde komen.

Victor RoosensVoorzitter
Klaas de FeiterSecretaris
Daan van der HeidenPenningmeester
Berend VosExterne Relaties
Rebecca DowlingPromo
Dora de JongQQ-er