Login

kite

Kitesufferds
kite@dropdelft.nl


Mila (voorzitter)
Deze vrouw met Italiaanse roots en charmes is ook deel van het Sufferds team. Met haar hoge pas paradeert ze elke dag naar de uni, waar zij een Master Ecology volgt. Maar naast het drukke bestaan houdt ze van de culinaire keuken en goede muziek, met als het even kan, een goed gesprek. Ze heeft bij DROP dit jaar de taak om af en toe de kitelijntjes aan te halen; we drijven wel eens af als commissie, óók zonder aflandige wind. De woordgrapjes vliegen als windhoosjes door de vergadering heen, en die zij als het even kan moet weten te sussen. Ik stel hierbij voor, onze enige echte… Mila de voorzitter of achterzitter, wat je wilt.

Robin (penningmeester)
Deze knappe knaap heeft altijd wel een dansje in zijn achterzak. Met gemak een praatje over “How you doin’ ” en dan echt really doing. Altijd fijn als er iemand naar je luistert of met je mee lacht, maar dat is niet het enige waar hij zijn plezier uit haalt. Robin houdt van alles wat te maken heeft met Noorse bergen (niet alleen die waar sneeuw op ligt). Zijn hobby uitgeoefend in de sneeuw gecombineerd met vlagen wind, is wat hij eigenlijk het lekkerst vindt. Maar aangezien er in Nederland niet zo veel sneeuw valt, maar er wel veel wind knalt, doet hij het maar met kitesurfen. Zoals je hoort heeft deze jongen geen moeite met nieuwe dingen proberen. Wat is nou eigenlijk een comfort zone? Deze heeft bij hem geen grenzen, want hij gaat niet alleen als onze spendeerbeer door het leven, maar ook als onze knuffelbeer.

Dafne (secretaris)
Ze lijkt misschien een lief schattig en onschuldig meisje, maar in haar schuilt een enthousiaste stuiterbal, die geen uitdaging uit de weg gaat.
Meerdere malen daagt deze chick met ballen kiter boys uit voor een lekkere sessie. En komt ze met opgeheven hoofd en breedte schouders het water uitgelopen.
Ook is ze niet bang haar mening over de daken te schreeuwen of met kees in het openbaar een kreunwedstrijd te doen.
Over kreunen gesproken, deze chick ligt al dubbel van het lachen als ze het woord piemel hoort. Van slap lullen, naar lullen tekenen Dafne vindt het allemaal leuk!
Zo is haar favoriete vak op KT niet voor niks seksuele voorlichting. Vooral het practicum gedeelte spreekt haar erg aan, omdat ze dan met stift en al te werk mag gaan.
Ik heb het natuurlijk over de enige echte Dafne Dijkman

Rykiel (promo)
Deze gast kan een frisbee vangen met zn mond,
En dat zelfs terwijl hij kitend tricks doet, hoog boven de grond
Hij is de man die altijd aangelijnd is, danwel met zn vrouwtjes ,
Maar vaker aan zn kite met van die touwtjes.
Deze trouwe viervoeter is lekker behaard,
met hele slechte (dus goeie!) humor gepaard.
Deze gast is Fijn, en een en al zen in hart en ziel,
Het is onze enige echte poedel, Rykiel!

Keesje (extern)
Hij laat het zonnetje stralen
Of is hij zelf zo aan het schijnen?
Een energie explosie van stijlvol geel-roze
Die alle contacten voor ons legt
Nooit meer hoef je je zorgen te maken over voedselverspilling
Want hij eet alle eetresten voor je op (zelfs als je er de hele week nog van had kunnen eten :/)
Met een lach en een knipoog
Krijgt deze jongen alles voor elkaar
Externe contacten bieden ons spontaan mooie deals aan
Want wie kan de praatjes van deze mooie jongen nou weerstaan?

Puck (QQ’er)
Op het hockey veld begeeft deze dame zich vaak op glad ijs. Schuift tussen de teams ‘bestuur’ en ‘commissie’. weet elk weekend wel te scoren als ze haar tas niet vergeet. Het is de enige echte QQ’er (hockey)Puck!

Mila HendrikseVoorzitter
Dafne DijkmanSecretaris
Robin TaenPenningmeester
Kees DikExterne Relaties
Rykiel FijnPromo
Puck MerceijQQ-er