Login

kite

Skite
kite@dropdelft.nl

Dafne (Voorzitter)
Dafne Dafne Dafne, wat kan deze chick nou niet. Deze lekkere chick trekt makkelijk alle aandacht naar haar toe. Als je Dafne bent dan wordt het in ieder geval geen saaie dag. Naast professioneel kiten, iets dat ze volgens mij langer doet dan dat ze leeft, houdt zij zich bezig met het onderzoeken van het menselijk lichaam. Een onderwerp binnen dit vakgebied vindt ze vooral heel interessant, SEKS! Je zou misschien wel denken dat ze wel goed gebruik maakt van de 10:1 man:vrouw verhouding die in Delft heerst, maar dat is helemaal niet zo. Behalve het een gevalletje met een van haar commissieleden, maar dat is dan een verhaal voor een ander moment. Piemelgrappen is haar hobby en ze weet alle grote, en kleine (shoutout Freek), feiten over onze geslachtsorganen. Hoe stoer ze ook doet, Dafne blijft een kleine lieve chick zijn. Je kan prima met haar lachen en haar kreungeluiden maken de boel gezellig. Verder dropt ze af en toe een freestyle rap, dit komt natuurlijk omdat ze een grote Josylvio fan is. Alles wat ik hier verteld heb is wel leuk enzo maar de vraag is dus, wat doet ze binnen de kite commissie? Nou ik mag met trots zeggen dat ze onze voorzitter is. Ze zit helemaal in de kite wereld, heeft alle connecties en sponsorships enzo maar het belangrijkste: Ze kan gewoon kiten! Iets wat ik over de rest van de commissie helaas niet kan zeggen.
Ivo (Extern)
Deze jongen probeert zijn drukke leventje goed in te delen, maar met de planning gaat het af en toe nog even mis. Hebben wij een keer vergadering, moet hij weer weg naar voetbal of toch naar één van zijn leuke chicks. Maar als hij er dan bij is telt zijn input voor twee. Is niet snel bang zijn mening op tafel te gooien vooral niet die bij de regelupdate elke week, want dat is wel het belangrijkste van de vergadering natuurlijk. Erg enthousiaste “ideeën” spuiten er bij hem uit en daar wil hij dan zeker wel een steentje aan bijdragen. Betrokken dat hij is en met een vlotte babbel regelt hij dan ook iedereen, voor de kitedeals dan hè. Onze enige echte extern Ivo
Margot (secretaris)
Voor hoe klein dit chickie is loop je haar eigenlijk nooit mis. Zeker op een feestje is ze heel moeilijk te missen. Gewoon je oren openzetten en dan vind je der wel, misschien kom je Dafne dan ook nog wel tegen. Door haar atletische skills flipt ze iedereen eruit, als ze nu ook nog kon kiten dan was ze niet te stuiten. Enthousiast typt onze secretaresse elke vergadering bij elkaar, vooral de regelupdates zijn altijd lekker uitgebreid. Waarom zou dat nou zijn?
Hier een scheetje, daar een Boertje, Markots is overal bij!

 

Dafne DijkmanVoorzitter
Margot de BoerSecretaris
Frans WassenPenningmeester
Ivo RostExterne Relaties
Freek EigenraamPromo
Tristan CheazQQ'er