Login

snow

Bindingsangst
snow@dropdelft.nl

Floris
Heel boardend Nederland spreekt over het gezegde, “Let the bodies hit the Floorzitter,” want iedereen swipet voor deze boy naar links. Z’n beste trick, Boardslide to fakey, Hotste trick, Gourdslide Back’s Achy.\

Emma
Één woord: sensueel. Ik ben de Notularis van de Escalaris. Niks gebeurt zonder dat ik het weet. M’n naam is Emma van Wensen, en met mij wil je Djensen. Wanneer je naar rechts swipet, Ben jij mischien de volgende die ik grijp.

Casper
Ik ben die Pimp van alle Ho’s. De langste van m’n hoofd tot aan m’n toes. Ik laat de monnies vliegen in smoke opvliegen. Swipe maar naar rechts, want je weet dat je me wil. Geef me maar een message, dan gaan we van bil.

Timo
Veeg maar naar rechts als je van een mooie snor houdt, en dan geeft mijn snor jou mischien ook wel een veeg. 23 Jaar, lekker spontane boy, techno DJ. Kom jij met mij beuken in de technohoek?

Clara
Hallooo, Ich bin Clara jah! Sie kennen mich van die “High Fashion, Snow Fashion.” Ich sorge das jullie allemaal géén onvoldoende hebben, behalve jij, zolang als jullie allemaal nahr die aktivitäten kommen, jah?
Wenn du mij wil verleiten, dan mussen sich die Gluhwein mitbringen ja? Ich liebe die Gluhwein!!

Joris
#Snurferboy #Kukelekuuur. Ik breng die Qualitate Qua in deze vestigia. En nadat je naar rechts heb geswipet breng ik de kwalitatieve kwak op je bak.

Floris VerdoesVoorzitter
Emma van WensenSecretaris
Casper LiePenningmeester
Timo SchouwenaarExterne Relaties
Clara BeckersPromo
Joris VlasblomQQ-er