Login

surf

De Softtoppers
surf@dropdelft.nl

Ze zijn van alle markten thuis, al is het in het water of op het land ze shinen altijd. Glitterpakkie aan, nog effe een zonnebankie pakken en wat tandjes bleken maar dan zijn we er klaar voor. Areee you readyyy? People let your light shine!!!

Neem nou onze Gordon look a like Bas, mooie blonde krulletjes zoals het een echt topper en surfer betaamt. Zijn kopstem is weerzinwekkend, vooral bij zijn favoriete lied nummer 39 met rijst. Ook nog eens preasus van de Delftsche golfsurfcommissie De Softtoppers!

Daarnaast nog zo’n surfgod, blonde haren blauwe ogen zomaar uit Gordons moeder gekropen. Het is de tweelingbroer van Gordon en bovenal hete boy. Tourmanager van de Toppers in Kontsert, regelt de financiën en binnenlandse relaties. Patty Brard staat sowieso onder de sneltoets van deze regelnicht en is altijd in voor een fluweelzacht duet in de Scheveningse golven.

Thijs Joling is de Buitenlandse Relations Manager. Lachen gieren brullen met deze lolbroek. Ektu yolonicht, altijd fissa met Thissa. Heeft de mainstage van Scheveningen al uitgespeeld dus regelt hij dit jaar de kontcerts in onder andere Marokko, Duitsland en Frankrijk en Spanje. Ook daar zal hij weer onweerstaanbaar zijn voor alle mannen, de Justin Bieber hairstyle doet ‘t hem.

Promobitch van de Softtoppers is Marah, het artistieke brein achter de vele successen. Heeft onder andere ervoor gezorgd dat Gordon even Ali B zijn kameel mocht lenen in Marokko toen hij een lekke band had. Daarnaast heeft ze ook een hele goede smaak en is ze niet voor niets styliste van de toppers. Er hangen maar liefst 1000 en 1 glitterpakjes in haar walking closet. Ideaal voor in de zee, met zo’n pakkie voel je al snel als een vis in het water en spring je er echt uit. Zo kan het snel gaan met je topcarriere.

Jeroen aka Chris van der Boom is het nieuwste lid van de Softtoppers. Het snorrenlied werd al snel opgemerkt door de leden van de Softtoppers, en daarom is hij dan ook uitermate geschikt om de rol van QQ’er op zich te nemen.  Daarnaast slaat hij geen plank mis en staan glitterleggings hem erg goed. Zijn songteksten zijn erg diepzinnig en zeker van pas voor de Softtoppers: ‘Nog zoveel te doen, zo weinig tijd’. Jaja zoveel zieke golven te pakken, maarja jij bent zo. J

Dan hebben we nog de laatste troef van de commisie Jet: is bruiner en joliger dan Geer, en haar tanden shinen zelfs nog meer. Blonde haren getransporteerd, porque no?! Haar grote voorbeeld is Justin Berber. Ze notuleert alle nieuwe songteksten van de hitformatie de Softtoppers, maar staat ook solo bekend als Juliette di Corti. Ook in Italie en Marokko doet ze het goed, vooral bij de grijpgrage handjes van de leipe Mocroflavoursss, shakabra mate!

Bas TijhofVoorzitter
Jet de KortSecretaris
Mees AlPenningmeester & Externe relaties binnenland
Thijs van EssenExterne Relaties buitenland
Marah WagnerPromo
Christopher ReichlingQQ-er