Login

wake

Wake That
wake@dropdelft.nl

Jaaa allerliefste Droppers, wij zijn de huidige Wake-Commissie en natuurlijk de eerste enige echte popgroep van DROP: Wake That! Met onze spijkerjacks en wetsuits vind je ons natuurlijk sowieso al super mooi, maar ik zal ons eerst wel even voorstellen…

Gina is onze geweldige veur. In het begin van het jaar zei ze al dat ze eigenlijk niet zoveel van wakeboarden weet, maar als enige tweedejaars-lid van de Wakecie weet ze veel van de in het verleden georganiseerde activiteiten. We moeten er nog achter komen of ze ook een geweldige zangeres is, want tja in onze popgroep is ze eigenlijk de leadsinger. Maar ach na een beetje aan de knoppen draaien klinkt alles goed.

Dan hebben we Falco onze super awesome penningmeester. Toch wel belangrijk bij een popgroep is dat de moneys goed in de gaten gehouden worden. Waar Falco echter meer op let dit jaar is dat ons budget ook goed besteed en geheel opgemaakt wordt. Want ja, wat vinden Droppers nu leuker dan waken? Of een wakeje weg met de WhiteCake trip? Mocht Gina er een keer niet bij kunnen zijn, neemt deze man ook nog haar functie over. En dan bedoel ik niet dat hij zo geweldig mooi vrouwelijk kan zingen, nee Falco kan ook goed voorzitten als vice-veur.

In een popgroep heb je natuurlijk altijd een bad-guy, die jongen die altijd wordt aanbeden door de meisjes. Je raadt het al, in Wake That kan dat maar één iemand zijn: Jimmy. Het is al lang niet meer de eerste keer dat we Jimmy na een vergadering achter moeten laten bij een stel gillende meiden, omdat ze zogenaamd een film gaan kijken. Jimmy is ook onze beste wakeboarder en heeft connecties door heel Europa. Er is geen discussie over mogelijk: Hij is onze commissaris Extern!

Maar wie ontwerpt die albumhoesjes van ons dan, voor al die super leuke activiteiten? Dat is onze Carlijn, onze commissaris Promo! Tja wat zou een popgroep als Wake That nu moeten zonder promotie. Wat zouden onze activiteiten worden zonder promotie, helemaal niets natuurlijk.

Onze QQ-er is Wouter, die volgens eigen zeggen niet zo goed kan Waken en al blij is als hij staat. In de popgroep valt hij te vergelijken met de backingvocals. In principe kunnen we prima functioneren zonder hem, maar het is toch wel fijn dat hij er is om te helpen wanneer we iets niet weten. En het is eigenlijk ook wel praktisch dat hij snel kan communiceren met het bestuur.

En tja daar ben ik dan als laatste: Sille, de secretaris van Wake That. De persoon die alle fanmail beantwoord, af en toe een songtekstje schrijft en eigenlijk helemaal niet kan waken. En dan breng ik ook nog eens al het materiaal van A naar B voor Wake That. Want ja, zonder elektronica wordt het lastig om op te treden voor zo’n groot publiek.

Je wil natuurlijk bij alle single releases en optredens van ons zijn, dus houdt ons vooral in de gaten dit jaar! En als wijze les nog even aan het eind van dit stukje:

Fake it ‘till you wake it!

Gina VermeerenVoorzitter
Sille BakkerSecretaris
Falco VernooijPenningmeester
Jimmy IliohanExterne Relaties
Carlijn GeersePromotie
Wouter PotmaQQ-er