Login

wake

Legend - Wake for it - Dary
wake@dropdelft.nl

The Wakebook
Deze legendarische commissie met een gemiddelde leeftijd van 30 weet iedereen wake te maken. Met een overvolle regelupdate doen ze zich elke wake tegoed aan sappige verhalen, onder het genot van getrakteerde toetjes en drankjes. Om zoveel mogelijk van onze harten en uitgebreide regelevaluaties aan DROP mee te geven, lichten we bij deze een tipje van onze zwoele, charmante, maar vooral effectieve versiersluier. The Wakebook.

Bart, die guy in dat pak
Soms streng, soms rechtvaardig, doet deze boy het voorzitten wel aardig.
Wat hij verder kan is weinig, maar voor hem is geen enkele meid veilig.
Met openingszinnen onverslaanbaar, streelt je vriendin straks z’n borsthaar.
Geef die jongen een gitaar; je maakt hem onverwoestbaar.
Zijn (fiets) standaard is ie al tijden kwijt,
gaten en een hartslag zijn de vereisten voor zijn meid.
Hij wordt ouder met elk glas bier, en krijgt met oudere vrouwen meer plezier.
Wakeboardbanen loopt hij altijd mis, daarom stinkt z’n kiteboard nu naar pis.
Als laatste over Djemie z’n vriendin, daar steekt Bart hem het liefste in.
– Rapversie aan te vragen op de borrel

Mariska, agenda
Mariska de secri, maar zeker niet meer sacri. Sinds deze hete chick weer single is, rijgt ze elke boy aan het spit. De verhalen gaan rond dat als je je to do’tjes vergeten bent en haar midden in de nacht belt, ze je deze direct zal opdreunen en dan boos vraagt waarom je het geheime woord nog niet gewhatsappt hebt. Tip: als je Mariska ooit ziet, roep d’r naam. Mocht ze niet reageren is het waarschijnlijk Sille en zal je je bierglas moeten leegdrinken. Als je je slecht kan voorstellen hoe dat gaat, schiet Yanick even aan op de borrel.

Michael, schatbewaker
Deze wijze man heeft met zijn eeuwen ervaring de kennis en skills opgebouwd om zowel commissiedingen als vrouwen te fixen. Als ie tijdens het zoenen z’n kunstgebit niet verliest weet ie elke meid genadeloos z’n bed in te begeleiden. Ook met geld is ie goed, via z’n infuus worden die moneys effectief in de legendarische wakesessies gepompt.

Markus, marketing
Hola muchacha, tu eres el aire que respiro… Danspasjes volgen snel, tot een slag met zijn lange lokken iedereen in elkaar laat zakken. Jemug wat een charisma. Deze alleskunner weet met geile graphics elke DROPper de inschrijflijst op te laten glibberen.

Sille, callgirl
Hoe kan je deze meid iets weigeren? Nonchalant speelt ze met d’r blonde lokken, terwijl ze de dikste kortingen afdwingt bij elke wakeboardbaan. Ook kan ze heel goed richten. Ondanks dat ze nog 5 commissies en een bestuur doet is DROP nog steeds haar lieveling,
en zij dat van ons. Tijdens de sillen bloot kunnen we onze diepste geheimen delen. Oh en hoe ze versiert? Geen idee, maar voer d’r wat drank en het lukt d’r zonder enige moeite.

Yanick, belg
“Allé, modde ge men pattateke eens zien…” Yanick houdt erg van dikke frieten en standbeelden van kinderen die plassen. Friet haal je in de frituur en broodjes bapao doe je in de microgolf. Maar nu even in het nederlands. Yanick is onze heerlijke qq’er die ons door weer en wind door het commissiejaar heen trekt. Het maakt niet uit wat je dwars zit, als je z’n hulp nodig hebt staat hij altijd met een zoetsappig advies voor je klaar. Niet dat je het kan verstaan, maar hij is er altijd voor je. Oh en z’n kaaklijn is zo scherp dat ie z’n raley ermee aansnijdt.

Bart LeeuwenburgVoorzitter
Mariska van der VeldenSecretaris
Michael de JongePenningmeester
Sille BakkerExterne Relaties
Markus CheazPromo
Yanick MampaeyQQ-er