Login

wake

Wake me up before you go-go
wake@dropdelft.nl

Wake me up before you go-go!
Zoveel vrouwen in de wakecommissie, hoe is het mogelijk?! Jij hoopt stiekem dat deze chickcommissie je ’s nachts uit je bed komt sleuren om mee te gaan wakeboarden, onder het genot van het leukste commissie-nummer ooit!

Mariska, voorzitter:
Praeses Mamariska zorgt altijd goed voor al haar kindertjes. Na wilde avonturen in Utrecht zorgt deze mama dat iedereen weer veilig in hun bedje belanden, inclusief slaapliedjes. Mamariska is altijd prepared, helpt je graag herinneren dat je een bammetje moet eten, een slokje water moet drinken, en komt met plezier even je billetjes afvegen op de wc.
Mariska is zo classy, dat ze geen spijkerbroek in haar kledingkast heeft liggen! Niet dat je die kan bereiken, want ondanks dat deze meid zo gestructureerd in haar leven is, heeft haar slaapkamer geen vloer meer. Bij deze meid hoef je niet met een lekkere lauwe schultie aan te komen zetten, want deze Alphense dame kan je allen verblijden met een high class wijntje. Wet ‘n Wild is overigens daarom ook haar home cable en ze shined daar met haar nieuwe boardje elke wake.
Wist je dat Mariska al 9 jaar van Bart af probeert te komen, dat nog steeds niet is gelukt en ze daarom maar dikke matties is geworden met Bart z’n ouders?
Julia, secretaris:
Deze schattige kleine meid verovert je met haar lieve glimlach in haar altijd maar te grote wetsuit. Al giechelend schrijft deze dame de mooiste notulen, waarbij de regelupdate natuurlijk niet kan ontbreken. Behalve haar eigen natuurlijk, want die houdt ze stiekem voor zich! Julia verovert alle mannenharten met een zwaai met haar mooie blonde lokken, waarna ze allemaal achterin de rij moeten aansluiten. Als Julia niest wil je haar het liefst oppakken en thuis in je poppenhuis zetten.
Wist je dat iedere keer dat Julia niest, er weer een man op zijn knieën gaat?

Sean, penningmeester:
Sean is onze enige echte trickmaestro, wat een zieke pro is deze boy. In deze vrouwencommissie komt Sean heel goed tot z’n recht. Zijn voorliefde voor veel te zoete drankjes zorgen dat hij vrouwelijker kan zijn dan de rest. Terwijl hij een Trojka at, staat hij te bibberen voor de kicker, want deze boy is, naar eigen zeggen, een pussy in de air. Met z’n lange wimpers, golvend haar en strakke legging lijkt hij soms meer een vrouwelijke Duitser. Hoe doet hij dat toch?
Later wordt deze boy miljonair met al de skills die hij heeft opgedaan met alle moneys van wake, gecombineerd met zijn studie ‘Miljonair worden’. Want wat kan hij toch goed cijfertjes bij elkaar optellen!
Wist je dat Sean al een contract heeft getekend dat hij later hoofdsponsor van DROP wordt?

Puck, externe relaties:
Deze veel te bruine slebboe met een Willie sticker op haar bil heeft de externe relaties met SPIN goed onderhouden dit jaar. Met charmante moves wist ze overal weer korting (of slaapplekken) te fiksen. Voor Puck is links rechts en rechts links, schrijft ze Lisa en Marisca op wonderbaarlijke wijze na een jaar nog fout en is te laat komen na een felbegeerde kitesessie niet ongewoon.
Gelukkig is met haar bescheiden glimlachje dit snel vergeven, want op zo’n schatje kan je nooit boos worden! ’s Ochtends verblijdt deze meid je met mooie dronken snapchats en spraakopnames.
Wist je dat Puck Hollands Next Top Model wordt als ze dronken is?

Liza, promo:
Oma Liza de Wilde, zo oud alweer, maar nog niet haar wilde haren verloren! Na jaren hopen mocht ze eindelijk bij dezelfde vereniging als haar lieve zus en werd gelijk omarmd door de wake crew. Onze commissie oma drinkt het liefst geen bier, maar thee, onder het genot van een zelfgebakken lekkernijtje, waarna ze onder haar zelfgebreide dekentje in slaap valt, al voor de vergadering begonnen is. Let erop! Schijn bedriegt. Ondanks dat Liza al ruimschoots 65+ is, schijnt ze ook wel eens in het wild gespot te worden als 16 jarige! Dat is tenminste met een alcoholtolerantie van een 14 jarige, een paar shotjes DROPshot, geschat door 17 jarige broekies in Rennesse (die haar stuk voor stuk 16 schatten). Maar, zoals ze zelf toegeeft, is ze altijd wel in om iets (of iemand) te naaien.
Na haar veelvuldige middagdutjes kan Liza de mooiste GIFjes en glitterpromo’s in elkaar zetten, die iedere wake de halve DROPdehoogte in beslag nemen. Met haar ongerepte enthousiasme vliegt ze vooruit over de wakeboardbaan, waarbij de snel haar eerste kicker heeft geland! (Weliswaar als een spastische kikker)
Wist je dat liza met haar oneindige enthousiasme de meeste activiteiten heeft mee gedaan van heel DROP.

Bart, QQ’er:
Onze niet-zo-non-actieve QQ’er, die altijd heel hard roept dat hij niks doet, kan de touwtjes maar niet uit handen geven. Na 2 jaar wakecommissie gedaan te hebben en dan nóg een jaar Wake namens het bestuur bij te staan, heeft deze jongen een beetje verlatingsangst ontwikkeld en vragen wij ons af hoe snel hij terug uit Spanje komt gezwommen volgend jaar. Als hij in z’n eentje in het buitenland zit, vrezen wij dat hij ons zo gaat missen, dat hij midden in de nacht al huilend ons opbelt omdat hij niet kan slapen. De wonderen zijn trouwens de wereld nog niet uit, want het hart van deze playboy is groot genoeg gegroeid voor een vriendin (finally)! Maar wie weet voor hoe lang…
Wist je dat Bart nog nooit zo veel chicks tegelijkertijd in z’n bed heeft gehad dan tijdens de wake vergadering?

Mariska van der VeldenVoorzitter
Julia RavensbergenSecretaris
Sean GoedgelukPenningmeester
Puck MerceijExterne Relaties
Liza de WildePromo
Bart LeeuwenburgQQ-er