Login

wake

Hold the line
wake@dropdelft.nl

Jaaa, dit is je allergaafste wakecommissie ever tot nu toe en voor altijd, HOLD THE LINE!

Deze crazy, volledig van de baan afgeslingerde, ultiem mannelijke wakecommissie organiseert de allervetste activiteiten, wakely’s en trips. Hou je maar goed vast, deze droppers zijn niet alleen op de wakebaan te vinden, je kan ze ook in het wild tegenkomen in de kroeg in Delft, Den haag, Utrecht of in je slaapkamer.
Ohja, binnenkort brengen we onze eerste singel uit.

Sipke – voorzitter
Onze geliefde slechte-woordgrapmakende precies-gestructureerd-genoege voorzitter is dit jaar niemand minder dan Sipke Hager. Na veelvuldig gepusht te zijn door de superaantrekkelijke gespierde QQ-er Djemie “jeboy” Tuankotta onder het motto “Je hoeft niet per se de boardsport te beheersen om commissie te doen”, is de onervaren jongeman zelfs benoemd tot praesus van de 9e wakeboardcie van DROP. Passie is er echter genoeg, na de eerste vergadering was de heer Hager vastberaden om aan het eind van het seizoen zijn eerste drietje te landen. Naast het proberen van het onder de knie krijgen van de mooiste sport die DROP beoefend is onze beste man vooral bezig met het zoeken naar ware liefde. De serenades liggen klaar op meer muziekinstrumenten dan het menselijk brein kan verwerken. De talloze matches op Tinder lijken niet goed genoeg te zijn, wakelijkse dates laten deze vrouwenverslinder tot op de dag van vandaag nog steeds tasten in het duister. Zal onze voorzitter zijn doelen voor dit jaar halen? Is er een vrouw op deze aarde goed genoeg voor deze Friesche boerse Delftenaar (+31622120228)? Alle antwoorden op deze levensvragen volgen dit jaar, dus stay tuned!

Tristan – penningmeester
Penning is deze man op het lijf geschreven. Met zijn dominicaanse roots en zijn smaak voor gangsta rap is geld geen onbekende voor hem. Een tientje meer of minder doet hem dan ook niet veel. Begroting voor 7 mensen mag dan ook prima wat geld kosten. Na jaren in het mooie ‘Agga’ te hebben verbleven zit het zijn nederlandse uitspraak nog steeds niet mee. Na jarenlange struggels om goed te kunnen spreken, heeft hij dan ook zijn zoektocht naar correct nederlands opgegeven. Tristan is een man van de straattaal, hij heeft vroeger ook geprobeerd door te breken in de rapscene. Tevergeefs is het hem nog niet gelukt. Met de bars uit zijn eigen rapnummers is het dan ook nog maar de vraag of dat nog gaat gebeuren. Als het om boarden gaat heeft deze man er wel verstand van. Mensen die er geen reet van kunnen ziet hij dan ook als echte jerry’s. Uiteraard is deze domicaanse man met zijn gangsta accent, wel altijd bereid om deze jerry’s te laten zien hoe het beter kan.
Wist je dat deze snelle flamboyante jongen in 2019 viral gaat met een cover van het wel bekende rapnummer water, waar ook de veelzeggende lyrics als ‘ i splash on your bitch with water’ in voor komen.

Laura – promo
Fanatieke hengelsportster bij Snoek, voorzitter bij de een of andere commissie bij Stylos. En het meest belangrijke van allemaal, onze Promochick bij de bekende Wake Commissie! Wie kent Laura Vos nou niet! Met haar schitterende gouden lokken en ogen zo blauw als de diepste oceanen, kan ze wel ieders aandacht krijgen. Haar stem van een duizend engelen en goed gevoel voor stijl heeft ervoor gezorgd dat ze onze leadzangeres is bij onze up and coming heavy-metal band. Na onze performance tijdens de commissie presentatie borrel weet iedereen inmiddels wel dat Laura een ‘all-in-one package’ chick is. Deze ‘kech’ uit Boxtel heeft jarenlang ervaring met het bewerken van media. Met haar creatieve geest kan ze tot de meest lijpe en unieke promoties komen. Zo sluw als een vos is ze niet, maar je ziet al dat ze enorm veel te bieden heeft. Wie zou dan een betere kandidaat zijn voor de taak van promogirl/boy? Niemand dus. Je vraagt je misschien wel af: Ja dat promoten, zingen en haar charisma zijn allemaal wel leuk, maar kan ze nou wakeboarden? Nou kort gezegd, zij is nog een ziek grote Jerry. Maar al is ze urenlang bezig met vallen van een jumpstart in de tering kou ergens in Zwolle, dat maakt Laura niks uit. Of ze nou goed of slecht aan het boarden is, blijft ze maar lachen een plezier hebben. Haar positiviteit en vrolijkheid is besmettelijk, ze kan er makkelijk voor zorgen dat iedereen plezier heeft. Dus dan weet je zeker dat iedere WAKELY dat ze erbij is, ontzettend leuk wordt. En wie weet, misschien gooit ze aan het eind van het jaar de allerziekste trucjes over dekicker. Dat betwijfel ik in ieder geval niet. Wist je dat Laura de lang vermiste dochter is van Dwayne ‘The Rock’ Johnson?

Daan – secretaris
Waarschijnlijk de meest gedreven gast van de hele commissie. Vet handig, want als je niet kan drijven wordt al dat zwemmen ook wel zwaar. Deze knappe gozer is in een jaartje tijd van zieke jerry naar legendarische pro gegaan, maarja als je stopt met je studie heb je ook lekker veel tijd om te waken. Daarnaast is deze boi ook veel vlugger dan de gemiddelde dropper aangezien daantjs je voorbij zoeft op zn zelfgebouwde elektrische longboard. Toch heeft Daan ditjaar het losgeslagen hippieleven weer ingeruild voor WB, en dat is best druk als je moet studeren, secretaris en technisch gezien voorzitter bent van HOLD THE LINE. Ook de promo houdt ie goed bij, feestje gemist, moet je ff z’n insta checken. Gelukkig heeft deze charmeur altijd de touwtjes in de handen, want hoewel ie af en toe al je ideeën afkeurt, liever studeert dan zuipt, en liever waket dan naar een escaperoom gaat, zonder onze daan zou deze commissie al lang van de baan af zijn.

Luc – extern
Lucky Luc Nou echt niet! Deze man heeft net iets te veel ongeluk. Even wat shit ‘droppen’ duurt al gauw een paar uur! En waar de fack waren die sleutels nou gebleven? Als je met Luc bent wordt het in ieder geval niet een saaie dag. Daarnaast kent Luc ook heel veel mensen. De ex-virgieler heeft een erg gladde openingszin die hij vaak ‘dropt’ in da club: “Heeeeeeeeeeeee!!! Ken ik jou niet èrgens van dan?” De chick in kwestie: “huh” Luc: “Jaweeeeel joh! Hoe is ie?” En het werkt als een tierelier! Wat een man is het. Zo vist ie ook alle kortingen binnen, als externe flikker. Heel net werken doet Luc niet, maar netwerken bouwd ie op in een mum van tied. Deze goude gast kan naast versieren ook er snel het boarden onder de knie krijgen! Sneller dan de voorzitter (maar das ook niet zo moeilijk). En dat is waar het uiteindelijk om draait. Deze boy gooit zometeen een 360 over die ramp waar die zelf van doordraait in ze hoofd. Daar heeft luc dan wel weer geluk mee, die gave om gewoon te doen wat ie leuk vindt. Dat is onze Lucky Luc.

Djemie – QQ
Deze mooie Indo maakt met z’n goddelijk lichaam menig chick helemaal gek en zou niets hoeven te merken van de 99-1 guy chick verhouding in Delft, was het niet dat hij al steady 6 jaar een vriendin heeft. Maar als zijn vriendin het al zolang met hem uit kan houden zou het voor z’n nieuwe commissie voor een jaartje ook wel te doen moeten zijn toch?
Dit jaar mag hij de rol van QQ’er op zich nemen en dat doet hij maar al te graag. Hij is minstens net zo stoked als de rest om dit jaar de leipste dingen neer te zetten. Als partykoning, rapgod en dancing queen sleurt hij de rest tevens mee naar menig feestjes. Verder is hij ook nog eens het echte wakeboardvoorbeeld in deze commissie. Deze wakepro gooit met zoveel gemak tantrums dat het voor hem zo gewoon lijkt als z’n tanden poetsen. Als zakcentje verdient deze heuze YouTube celebrity bij met het verkopen van speciale doosjes, die net zo moeilijk te mysterieus zijn als z’n unieke humor.
Met deze mooie jongen aan de kop van deze commissie komt het dit jaar vast helemaal goed.

Sipke HagerVoorzitter
Daan van ZonneveldSecretaris
Tristan CheazPenningmeester
Luc in t ZandtExterne Relaties
Laura VosPromo
Djemie TuankottaQQ-er