Login

F.A.Q.

Wie zijn jullie?

DROP is een studenten boardsportvereniging van Delft en omstreken. Lees verder bij ‘Over DROP’

Hoe en wanneer kan ik me inschrijven?

Aanmelden voor DROP is alleen mogelijk tijdens de OWee in ons stamcafé het Boterhuis. De Owee vind plaats in augustus en voor meer informatie vind je hier hun website.

Zijn er toelatingsvoorwaarden?

DROP Delft kent slechts twee toelatingseisen: op één staat uiteraard de passie voor boardsporten en op twee dat je ingeschreven bent bij een HBO of WO opleiding in Nederland.

Is er een loting?

Om de groei van de vereniging binnen de perken te houden laten wij komend studiejaar 60 leden toe. Mochten we meer dan 60 inschrijvingen krijgen, dan zal er een gewogen loting (op vrouw/man verhouding) plaats vinden.

Zijn er verplichtingen als ik me inschrijf bij DROP?

Bij DROP is er slechts één verplichting; de DROPin. Dit is een superchille intro-activiteit in het eerste weekend na aanvang van het collegejaar waar we datgene gaan doen waar de vereniging voor staat: Boarden! Voor de rest ben je zo actief bij DROP als je zelf wilt.

Wat zijn DROP-activiteiten? Wat doen jullie zoal?

Een doorsnee week bij DROP bestaat uit een wekelijkse borrel op maandag en een activiteit georganiseerd door een van de crews. Daarnaast is boarden natuurlijk iets dat zich niet laat plannen. Spontane surf/kite/skate/snow/wake sessies worden onder de leden zelf door de week heen geregeld.

Hoe zit het als ik in een andere stad studeer?

Dit is natuurlijk geen probleem. Een aantal van onze huidige leden komen uit Den Haag, Rotterdam en zelfs Amsterdam. Je moet je alleen wel bedenken dat de meesten activiteiten in en rond Delft zijn. Ook onze borrel op maandag is in Delft.

Hoeveel tijd gaat het me kosten?

Dit is compleet afhankelijk van hoeveel tijd jij erin wilt steken. We moedigen aan iedereen actief te laten zijn bij de crews. Maar als jij denkt dat je niet genoeg tijd hebt omdat je anders in de problemen komt met je studie/vriend(in)/familie, is dit natuurlijk geen probleem. Bedenk voor jezelf dat het veel leuker is bij enkele borrels en activiteiten per maand kan zijn en hoe meer je betrokken bent hoe leuker het wordt!

Hoeveel geld gaat het me kosten (contributie + activiteiten)?

De contributie gaat €75 per jaar bedragen, dit is voor iedereen hetzelfde. Bij dit bedrag zijn nog niet de kosten voor de activiteiten meegenomen. Aangezien de activiteiten niet verplicht zijn heb je deze kosten zelf in de hand.

Kan ik materiaal bij jullie huren?

Ja. DROP is in het bezit van skateboards, snowboards, surfboards, wakeboards, kites en toebehoren. Bij activiteiten kun je gratis gebruik maken hiervan. Wil je er gebruik van maken naast de activiteiten, dan kan je ze tegen een zeer laag tarief huren. Daarnaast hebben we ook een auto die te huren is als lid van de vereniging en hebben we verschillende partners waarbij je materiaal aan een goedkoper tarief of zelfs gratis kan huren.

Waarom zou ik me bij jullie inschrijven? Ik heb zelf al vrienden waar ik mee board!

Samengevat in 3 redenen:

  • Boardende vrienden heb je natuurlijk nooit genoeg, bij DROP leer je snel veel nieuwe mensen in de buurt kennen die dezelfde boardsport(en) doen als jij.
  • Omdat we 5 sporten doen is het makkelijker verschillende sporten van elkaar te leren en goedkoop te proberen.
  • Daarbij kun je door je bij ons aan te sluiten meeliften op de deals die wij met shops/leveranciers/kroegen/skatebanen etc. maken waardoor het allemaal net wat goedkoper wordt!
  • Wat moet ik doen als ik niet bij de OWee kan zijn?

    Heb jij een supergoede reden om niet bij de Owee te zijn en je wilt toch lid worden van DROP Delft? Laat dit ons dan even weten door te mailen naar info@dropdelft.nl

    Waar kan ik terecht voor meer info?

    Heb je na deze lange lijst nog meer vragen? Aarzel dan niet om te mailen naar info@dropdelft.nl! Hou je niet van schrijven? Zoek dan onze telefoonnummers op via onze homepage www.dropdelft.nl. We zullen graag al je vragen beantwoorden! Uiteraard zijn jullie elke maandagavond vanaf 21:00 ook welkom in café het Boterhuis op de Markt in Delft!