Login
In het weekend van 3 tot 5 september is het weer zover: de jaarlijkse DROPin! Deze legendarische start van het jaar wil natuurlijk niemand missen. Wil jij helpen om dit onvergetelijke weekend NOG onvergetelijker te maken? Zet jezelf dan in als DROPheld! DROPhelden kennen het programma, zijn aanspreekpunt voor de nieuwe DROPjes, en helpen mee om het weekend in goede banen te doen lopen. Denk aan helpen bij het opbouwen en afbouwen, of DROPjes van A naar B begeleiden. Verder doe je ook gewoon lekker mee met de activiteiten en party\'s. Ideaal dus! Als DROPheld betaal je de normale prijs voor de DROPin, en na afloop wordt je voor je inzet bedankt met een verrassing. Om rekening te houden met het scenario van een nieuwe virusuitbraak, willen wij ook meteen peilen of je in zo een geval aDROPtie-ouder zou willen zijn.
Ahoy me harties, Kom mee op een groots avontuur over de zeven zeeën, ook wel de high-ways. Ons schip vertrekt naar het verre oosten om bij de eerste haven aan te meren in de Duitse landen, deze haven wordt ook wel DOCK5 genoemd! Hier zullen we de meest verachtelijke medepiraten tegenkomen van schepen gevuld met spinnen (Spin uit Utrecht) tot beren (The bares uit Groningen). Dan stellen we de meest ontzagwekkende vloot op de oceaan samen en plunderen we het dorp genaamd Düsseldorf! Onze schuilplaats tijdens deze plunderingen zal twintig minuten hiervandaan in de lange velden liggen (langenfeld). Waar?: DOCK5 & Langenfeld Wanneer?: 24-29 Augustus! Wie?: Onze eigen DROPpers, eventuele externen en we gaan dus samen met Spin en the bares! Vervoer?: Eigen auto\'s Hoe duur?: Zal ~250 euro zijn plus eten en vervoer Hijs de vlag, het anker en de zeilen voor het piraten avontuur van je leven!
SLIPTRIP 2021 iS ON!! We streven naar een SUkEtO LEIPE INtErNAtioNaLE PuZZEl (SLIP) TRIP in VOLLE GLORIE!! Wat is SLIPTRIP? SLIPTRIP staat voor SUkEtO LEIPE INtErNAtioNaLE PuZZEl Tering Rijpe Ingenieuze Periode. Wat moet je doen? We doen allemaal mee met een groep in een auto/rijtuig. Stap 1 is daarom maak een team (met in iedergeval 2 rijbewijzers)! Met je team zorg je voor (koop!) een rijtuig/wagen, die ga je pimpen. Op dag 1 van de trip verzamelen we, en zullen we elkaars wagens en outfits bewonderen om daarna te vertrekken naar skatestad 1 ergens in Europa. Daar gaan we skaten, chillen en overnachten in een hosteltje. In totaal zullen we in 3 prachtsteden leven/skaten en poepen. In het ergste apocalyptische geval kijken we naar een binnelands alternatief. Prijsindicatie: 150 ekken aan overnachting. PCR (als nodig??), benzine en voedsel is voor eigen kosten. (auto ook, maar logisch) 3 Augustus geven we en definitieve go/nogo. We houden de maatregelen per land nauw in de gaten, maar houd zelf rekening met PCR tests, deze komen uit je eigen portemonnee als het nodig is. - Om het overzicht te houden hebben we een max van 25 senpai\'s. - Externen mag, maar er is ten alle tijden voorrang voor DROPpers. HYPE!!!!!!! SCHRIJF JE SNEL IN!!!!!! SLIPTRIP 2021 De inschrijvingen gaan dicht op 8 juli om 23u!!!
De OWee komt er weer aan, dus de OWeecommissie zoekt een aantal helden om te helpen tijdens de OWee. Denk bijvoorbeeld aan het staan op de infomarkt om potentiële DROPpers te lokken, of om te helpen met een potentiële BBQ. Uiteraard zullen de inspanningen beloond worden! (met een prachtig T-shirt en een onvergetelijke week)
LET OP DE DATA ZIJN GEWIJZIGD NAAR 17-24 juli!! **BEPAK JE EZEL WANT WE GAAN SURFEN MET ZIJN ALLEN!** Surfcommissie presenteert: ZOMER SURFTRIP MOLIETS-PLAGE, FRANKRIJK! De eerste trip voor de zomer staat vast, en deze wil je niet missen. Een week lang vertoeven op Progress Surfcamp in Moliets! Dat betekent: zonnestralen, goed eten, veel surfen & de leukste strandfeestjes! We verblijven in tenten op het camp, zullen elke avond samen smikkelen want Progress kookt voor ons een stevige avond hap! In ontbijt en lunch ben je vrij, je staat zo met je voetjes in het zand om golfjes te surfen! Waar: Progress Surfcamp Moliets-Plage, Frankrijk Wanneer: 17-24 juli Wie: droppers + extern als er plek is (max 50 plekken) Kosten: €235,- voor verblijf en avondeten! (Let op: zit nog geen vervoer/ board/ wetsuit huur bij als je die nodig hebt, softtop+wetsuit= €60, 2 beginnerslessen= €40) Vervoer: Eigen vervoer of met de bus (€150 retour)! Als je een extern hebt laat je extern dan een mailtje sturen naar Surf@dropdelft.nl met de naam en de naam van de dropper met wie ze mee gaan!
KITETRIP 2021 Be ready to shreadyyy!!? This year, the kite committee planned a trip to Stavoren, the Netherlands. Because of corona restrictions and planning, this seemed to be the best option for now. As the saying goes (I just made it up actually): Quality time is because of the people around you, not the location ;)? When: 7-14 July How Much? MAx 200eur ALL Expenses included (Transport/Food/House/Kitesurf Gear/Boat/ Winch/extra activites) Housing: We will have a house available to spend the week; Beach is nearby! Kitespots: Multiple kitespots can be found at a close distance. Because most of the kitespots have shallow water, it is perfect to make your first steps. What if there is no wind? Then we will have an alternative program of fun things. We are really looking forward to hang out with you so feel free to sign-up!!! More details will be announced later.
!!!! EXPOSED IS GECANCELD !!!! Helaas door nieuwe coronagevallen zijn we niet in staat dit evenement door te laten gaan. Check je mail voor meer informatie. !!!! EXPOSED IS GECANCELD !!!! EXPOSED is een tweedaags DROP Lustrum evenement waar je wordt meegenomen door een reis van 11 jaar DROP. Daarnaast kan jij jouw kunst laten zien aan je mede DROP\'ers. De expositie bestaat uit podiumkunst, beeldende kunst, fotografie, film en interactief. Kortom, bedenk het en het kan! Wil jij ge-EXPOSED worden of gewoon lowkey kijken? Schrijf je dan hier in. De kosten voor 2 volle dagen Exposed zullen tussen de 5 en 15 euro liggen, inclusief vermaak en vertier en bier. Check ook het Facebook evenement voor updates op de DROP pagina! Vervoerskosten worden voor deze activiteit niet vergoed. !!!! Als je zelf je werk wilt ten toon stellen, vul dan ook dit formuliertje in: https://forms.gle/3AEfeZZcRvJiguwr9 !!!! !!! Als je mee wilt doen aan een van de workshops, vul dan dit formuliertje in : https://tinyurl.com/DROPexposed
OOH SHIEET Tijdens de lustrumweek zal bestuur 10 de leipste kanotocht van het jaar organiseren, DE ELFSTROMENTOCHT. Ga samen met je beste DROP buddies op een corona-veilige manier genieten van dit kaulo lekker weer op een harde kano langs het boerlandschap van het Westland. Tijdens jullie tocht worden jullie voorzien van lekkere snacks, hardstyle beats en natuurlijk de lekkerste lauwe biertjes van schultenbrau. Tijd om net zo hard te genieten als die big boys op jachten in de Zweedse meren. Geef je op en roei mee! Datum: Maandag 5 juli jonge! Locatie: Wordt nog bepaald jonge! Kosten: WORDT NOG BEPAALD JONGE MAAR SWS SPECIAL PRICE FOR SPECIAL FRIEND
LUSTRUM SPELLETJESDAG?! Wat houdt dat in dan? Lekker met opa en oma rondom de tafel potje rummikuppen? NEE! Deze spelletjes dag wordt niet voor niets door DROP & Roll georganiseerd. Bereid je voor op een dag boardevol mega grote epische speeltafferelen waarbij de gemiddelde avonturier al zijn twijfels bij zou trekken. Maar wij zijn geen gemiddelde avonturiers, wij zijn DROPpers die al een jaar lang binnen zitten te popelen met zn allen bijmekaar het dak eraf te blazen! Zei ik dak? DIE IS ER NIET EENS! Precies ja, ultieme vrijheid in de buitenlucht onder het genot van een heerlijk zonnetje, lauwe schulties en pumping groovy tunes. Haal je fiets van stal, ontstof je zwembroek, bikini, badpak of mankini koop een goede bronzer want beginnen om tan\'o\'clock en bereid je voor op een dag DROP zoals alleen DROP het kan. Wij hebben er echt SUPERveel zin, jij ook toch?! Meer praktische info volgt nog in een mailtje. Mag het wat kosten? Zeer weining tot misschien wel gratisch met genoeg inschrijvingen!! Groetjes en tot snel XoXo DROP & Roll
Kom allemaal naar de crazy 888888888!! En niet zomaar eentje: dit is de lustrum editie XXL!! Heb je ook zo\'n zin om weer in de stek te belanden zonder dat je daar zin in hebt? Wil je weer alle nieuwe kleine dropjes leren kennen, en je oude vrienden terug zien die je veel te lang hebt moeten missen? Kom dan nu je dropavonturen herbeleven op zaterdag vanaf 12:00 uur in de Delfste Hout, neem je favoriete schultie tas mee en je beste drop gadget. Vanaf 15.00 uur hebben we een speciale activiteit dus neem daarvoor je favoriete discobal mee! Wat kost dit? Geen drol Wat wordt het? Tering leuk Waar wacht je nog op? Ja ikweenie INSCHRIJVEN DAN JONGUHHH
Heehee, Het is weer heerlijk zomer en in de naam van een extra jaartje lustrum gaan we lekker in de Delfste grachten winchen! Dit gaan we een paar uurtjes voor het legermuseum Delft doen (voor de OD15) dus neem je zwembroek en hype mee! We gaan pizza\'s bestellen, dus geef in de whatsappgroep door welke je wilt (vanaf donderdag)! Ivm rona zitten we nog even krap met groepsvorming dus schrijf je snel in! Als er veel man komen werken we wel gewoon lekker in shifts zodat we er zoveel mogelijk uit kunnen halen binnen de maatregelen. :) Kosten: Pizzaaaa
omg omg het is suketo kuru\'s laatste EPISCHE SKATEAMINE VAN HET JAAR!!!! Er komt misschien een vip langs en een rolgordijn of een flessendop dus be hyped en aanwezig. We gaan keihard shredden en heeel misschien worden de sumopakken zelfs uit de kast getrokken. skateland yeyeyeeeee laatste shift amattie letsgo 1 juli!!!!
Als de windgoden ons weer eens goed gezind zijn gaan we lekker met z\'n alle het water op. We zullen klaarstaan om om mooie foto\'s/videos te schieten, tips te geven en je uit te dagen flinke progressie te maken. Als het een mooie avond is kiten we lekker tot het donker wordt en als er behoefte aan is oefenen we met selfrescue. Waar? Waarschijnlijk lekker bij de Zandmotor, maar misschien is een andere spot gunstiger. Schrijf je lekker in als je op de hoogte gehouden wilt worden! Wanneer? Als er eindelijk weer wind is! We zullen een paar dagen van te voren laten weten dat we gaan, maar helaas is het lastig te voorspellen. Cheers, Brought to you by the Sunshine Crew.
Tentamens zijn (bijna) voorbij en het weer heeft de memo gekregen! Geniet van je rust of knal nog even door het laatste beetje tentamenstress en kom schredden op de baan! Praktische dingen: Hoelaat?: We vertekken vanuit Delft rond 17:00u Van 18:30 tot 21:30 op de baan! Wanneer?: Woensdag 30 Juni Hoeveel kost het?: 17,50 xxx Fake It Till You Wake It
Maandag is de allerlaatste borrel voor de zomervakantie! Zorg dat je erbij bent! We gaan spelletjes spelen op het terras en lekker borrelen tot maar liefst 01:00 uur! Kom de vrijheid proeven die we zo lang hebben ingeleverd. Vul jezelf met gezelligheid en alcoholisch dan wel non-alcoholische brouwsels. Op 28 Juni verwelkomt \'T Boterhuis ons weer op *het terras* met maar liefst max 40 man. Hier houden we ons natuurlijk allemaal braaf aan de regels. We zijn dit keer welkom van 21:00 tot 01:00 uur. Kom lekker op tijd want we hebben maar twee uurtjes! De regels op een rijtje: -Er zijn 40 plekken. Er kunnen niet meer mensen komen, dus neem niemand mee. -De stoelen staan op 1,5 meter van elkaar op het terras en deze mogen we niet verplaatsen. Ga dus geen kringetjes vormen of het hele terras verbouwen. -Kom NIET als jij of een van je huisgenoten corona klachten heeft. -Ga met max 2 man aan een tafeltje zitten (ook als je met je huishouden komt) -Ga niet knuffelen, bij elkaar op schoot zitten of aan elkaar hangen. Dat is gewoon super onbeleefd. -Draag een mondkapje als je je beweegt over het terras of naar binnen gaat. Als je op een stoel zit, mag je je mondkapje afdoen. -Ga niet staan roken of hangen voor de deur van \'t Boterhuis.
Het is zover: ELEMENTS 2021! Elements is DE boardsportdag van het jaar. DROP, SPIN en DERM organiseren samen een heerlijke dag op het strand om te boarden, te chillen en bier te drinken met drie keer zoveel boardsportvrienden. Dit jaar zal Elements er anders uit zien als \'normaal\'. Elements is een boarddag in plaats van een festival. Iedereen zal opgedeeld worden in 6 groepen, die op 3 verschillende locaties activiteiten kunnen doen: de zee, het strand en het terras. Op elke locatie zijn 2 of meer activiteiten. De groepen onderling komen niet echt met elkaar in contact. Hierdoor kunnen we de drukte spreiden en kunnen er veel meer mensen naar Elements komen. De dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ op het strand. Elements vindt dit jaar plaats bij Beach Break in Noordwijk. Je bent zelf verantwoordelijk voor je vervoer daar naar toe. Maar omdat Elements dit jaar niet tot laat zal duren, kan je makkelijk weer het OV naar huis nemen. Vervoerskosten voor Elements worden NIET vergoed! Wanneer: 26 juni 12:00 tot 19:00 Waar: Beach Break Noordwijk Prijs: 22 euro Externen meenemen? Mail even naar elementsboardsports@outlook.com
Kom vettte dingen leren bij mid!! We hebben een ware GRRRAFITTIsenpai voor jullie geregeld die een masterclass gaat geven. Kosten zijn 5 tot 7.50 euro per persoon De masterclass is van 18.00 tot 20.00 op de mid en daarna kunnen we natuurlijk lekker viben, bieren en skaten.
Jaja, we zitten allemaal met die tentamenstress dus kom die stress uiten in je volgende vette trick over een van de vele features op wet n wild! Een avondje op het water om al je zorgen even te negeren! Praktische dingen: Hoelaat?: We vertekken vanuit Delft rond 17:00u Van 18:30 tot 21:30 op de baan! Wanneer?: Woensdag 23 Juni Hoeveel kost het?: 17,50 xxx Fake It Till You Wake It
Nu de terrassen weer open zijn is de wekelijkse DROP borrel back in town! Op 21 Juni verwelkomt \'T Boterhuis ons weer op *het terras* met maarliefst max 40 man. Hier houden we ons natuurlijk allemaal braaf aan de regels. We zijn dit keer welkom van 20:00 tot 22:00 uur. Kom lekker op tijd want we hebben maar twee uurtjes! De regels op een rijtje: -Er zijn 40 plekken. Er kunnen niet meer mensen komen, dus neem niemand mee. -De stoelen staan op 1,5 meter van elkaar op het terras en deze mogen we niet verplaatsen. Ga dus geen kringetjes vormen of het hele terras verbouwen. -Kom NIET als jij of een van je huisgenoten corona klachten heeft. -Ga met max 2 man aan een tafeltje zitten (ook als je met je huishouden komt) -Ga niet knuffelen, bij elkaar op schoot zitten of aan elkaar hangen. Dat is gewoon super onbeleefd. -Draag een mondkapje als je je beweegt over het terras of naar binnen gaat. Als je op een stoel zit, mag je je mondkapje afdoen. -Ga niet staan roken of hangen voor de deur van \'t Boterhuis.
Hey!! Ging je laatst bij je gevaccineerde oma langs en vond die je suketo pet knettervet? Of zag je m vliegen toen een dropper een kickflip deed over de enige echte houten suketo plank bij DUWO? KORTOM WIL JE DE SUKETO PET? Dat kan!!!! Schrijf je in en bestel m daarmee. De prijs is maximaal 17 ekken, en hoe meer mensen m kopen, hoe goedkoper die wordt, dus schreeuw het van de daken! xoxoxo suketo kuru