Login
DROPROTTEN en DROPpers unite
Lekker de DIESweek afsluiten met een vet leuk weekendje weg
DROP is jarig!
DROP de grond
Commissiebekendmakingsborrel! Deze wil je niet missen. De borrels zijn van 21:00-0:00 en je hoeft je niet meer vooraf in te schrijven. Ook kun je gerust vrienden of huisgenootjes meenemen! Om binnen te mogen borrelen moet je een geldige QR-code of testcertificaat kunnen tonen. Zie je in ‘T Boterhuis :)
PARTY BORREL! TREK JE PARTY OUTFIT AAN WANT HET IS TIJD OM HET EINDE VAN DE TENTAMENS TE VIEREN! De party is van 21:00-0:00 en je hoeft je niet vooraf in te schrijven. Ook kun je gerust vrienden of huisgenootjes meenemen! Om binnen te mogen partyen moet je een geldige QR-code of testcertificaat kunnen tonen. Zie je in ‘T Boterhuis :)
Maandagborrel! De borrels zijn van 21:00-0:00 en je hoeft je niet meer vooraf in te schrijven. Ook kun je gerust vrienden of huisgenootjes meenemen! Om binnen te mogen borrelen moet je een geldige QR-code of testcertificaat kunnen tonen. Zie je in ‘T Boterhuis :)
Heyoo lieve panthers! 26 oktober gaan we lekker met zn allen de koelkast in. Trek je wintervacht weer aan strap een plankje onder je voeten. Wees gerust je zult geen sneeuw happen want we krijgen les van onze eigen DROPleraren Lieke, Michail en Bram!! Wat moet je meenemen: - Handschoenen (verplicht) - Gear als je dat hebt - Warme kleren, want het is -5 in de koelkast Waar moet je zijn: 18:30 in Snowworld Zoetermeer De snowcommissie verzamelt om 17:30 bij X met de DROPauto. Mocht je ook een auto hebben kom ons dan hier meeten en neem wat dropjes en droppers mee! Zo niet dan is Snowworld ook goed te bereiken met het OV so no worries. Wij hebben er nu al super veel zin in. Tot dan xxx Powder Panthers
Maandagborrel! De borrels zijn van 21:00-0:00 en je hoeft je niet meer vooraf in te schrijven. Ook kun je gerust vrienden of huisgenootjes meenemen! Om binnen te mogen borrelen moet je een geldige QR-code of testcertificaat kunnen tonen. Zie je in ‘T Boterhuis :)
Eyo partypeople, zaterdag 23 oktober kunnen jullie er samen met ons achterkomen of jullie nog wel echt kunnen partyen. Hoe? Vraag je je af? Koop NU een kaartje voor het feestje bij PIP Den Haag en schrijf je in op de DROP site. De rest volgt hopelijk vanzelf. Xx huidhonger https://pipdenhaag.nl OP = OPperderDROP
Heyooo, Vergeet niet gezond te blijven, neem daarom je wekelijkse vitaminen op de donderdagavond bij skateland. Inschrijven dus!!!
MERCH borrel! Voor deze speciale borrel halen we alle ouwe DROP merch uit de kast! Met keuze uit een stuk of 70 DROPtruien (oude, nieuwe en lustrum editie), 70 T-shirts van voorgaande T-shirt contests, nog wat hoodies, DROPmutsen, sokken en nog meer! De borrels zijn van 21:00-0:00 en je hoeft je niet meer vooraf in te schrijven. Ook kun je gerust vrienden of huisgenootjes meenemen! Om binnen te mogen borrelen moet je een geldige QR-code of testcertificaat kunnen tonen. Zie je in ‘T Boterhuis :)
Salut, Salut les Loulou! KC & the Sunshine strand is Giving an InstapClinic to get you up and going as shredding kitesurfer! Clinic will take place at the Zandmotor near KijkDuin and the Day depends on wind conditions! Soooo it\'ll will be 17th October or 24th October depending on best wind!! If you have no clue what kiting is check this out!! https://www.youtube.com/watch?v=Ywgync45Eis Sign UP Now and actual important info about the clinic will come! Cheers from the sunshine crew
De smaak te pakken na de weekly wakes? Of stappen gemaakt tijdens de instapclinic? Kom dan naar de wake seasonender, de allerlaatste keer wakeboarden dit seizoen... :( We gaan met enthousiaste wakers naar Beaver Creek Wake Park Roermond om daar vervolgens een dagpas (aka middag dus) te nemen en daar de hele dag te waken. Een 2 uur pas is natuurlijk ook mogelijk! Wij zoeken een mooie baan die zowel voor beginners nice is om de eerste rondjes te oefenen, perfect is om je eerste obstakels te proberen en voor gevorderden nice is om nog één keer keihard te shredden. Dus Wat? Laatste keer wakeboarden in 2021 Wanneer? 16 oktober (vertrekken ongeveer 10:30 en dan de hele middag boarden) Waar? Beaver Creek Wake Park Roermond Wat kost dat? rond de 25 euro (afhankelijk van de baan en hoe lang jij wilt wakeboarden) + ongeveer 14 euro vervoerskosten. Let op: Vervoerskosten zullen voor deze activiteit niet vergoedt worden.
Hey dropjes & droppers! Setjes before sletjes organiseert een instapclinic voor jou! Wil jij een echte Tito worden? John John Florence er uit surfen of meer style dan Mikey February? Hype: https://youtu.be/r43asrLpdsc Kom naar de surf instapclinic 15 oktober! We leren je alles om in no time keihard te shredden! Kan je al surfen? We vinden het super gezellig als je komt chillen en er een mooie dag van komt maken. Als skate je de hele dag de miniramp. De clinic zal plaatsvinden bij The Shore in Scheveningen. Het zonnetje gaat onder om 18:45. De les start om 17:00 dus zorg dat je 16:30 aanwezig bent :)) Board en wetsuit kan gehuurd worden bij The Shore, als je zelf materiaal hebt, meenemen! Wie: iedereen Waar: The Shore Scheveningen Kosten: Max 10 euro p.p. voor board en wetsuit Tijd: 16:30 ! Cheers, Setjes before Sletjes
Heyooo, Vergeet niet gezond te blijven, neem daarom je wekelijkse vitaminen op de donderdagavond bij skateland. Inschrijven dus!!!
Maandagborrel! De borrels zijn van 21:00-0:00 en je hoeft je niet meer vooraf in te schrijven. Ook kun je gerust vrienden of huisgenootjes meenemen! Om binnen te mogen borrelen moet je een geldige QR-code of testcertificaat kunnen tonen. Zie je bij \'T Boterhuis :)
Hii enthousiastelingen Heb jij zin om een masterclass Skateboarden te ontvangen van niemand anders dan SuketoKuru? Dat kan NU!!! We hebben Skateland voor ons alleen en gaan met een muziekje en een paar senpajs aan de slag. Er is ook een optie om in skateland een pastaatje te eten voor 5 euro! 18:30 is dat. De entree van Skateland is ook 5 euro. Niemand zal de trein terug naar Delft nemen zonder progressie geboekt te hebben dus schrijf je lekker in! Bij Skateland is bescherming voor iedereen!
WoHOOO het is tijd om nieuwe dingen te leren! Nog nooit gewaked? Perfect! Nog moeite met de waterstarten? Perfect! Wil je graag voor het eerst winchen in Delft? Perfect! Zin in een warm Koek & Zopie na het winchen? Perfect! You got a match baby! Deze wake instapclinic is voor iedereen die graag nog een keer wilt winchen of voor het eerst op een wakeboard wilt staan! Op zaterdag 9 oktober zetten we de winch ergens in Delft neer om het lekker laagdrempelig te maken voor iedereen die nog nooit heeft gewaked of iedereen die altijd al eens getrokken wilde worden door een hete motor. Om na het boarden even op te warmen zullen wij warme zopies en lekker koekies brengen! Waar? We zijn nog bezig met een specifieke plek, maar in ieder geval in Delft Wanneer? Zaterdag 9 oktober Wat kost dat? 3 euro.
skateamine yeahhh Kom naar Skateland as donderdag! We pakken de sprinter om 18.25 richting Rotterdam Zuid Laat even weten of we een skateboardje of beschermers voor je moeten meenemen! Stuur een mail naar skate@dropdelft.nl suketo kuru 2021 foreveeeeer