Login

Blabla

aanmaken
Zemen Ariane 23 Sep 16:08

Heey DROPpers! In mijn huis aan de Julianalaan komt er een kamer vrij! Check de link als je geïnteresseerd bent:) https://www.roombase.nl/kamers/delft/8574/julianalaan-11Anna Jensma 21 Sep 14:48

Kamer / studio in Agga gezocht!

Hey lieve droppers,

Ik ben inmiddels al een tijdje op zoek naar een studio of rustig plekje in Den Haag, het liefst in Scheveningen. Mocht je iets weten of komt er iets vrij? HMU @ 0683380432.

Thanks!Mic Rubin 20 Sep 23:33

KAMER GEZOCHTTT

Helloooo, Ik zit hier met fellow superrrr chill dropje (die wel nog geen eigen dropaccount heeft, vandaar dat ik dit berichtje post) Tommaso uit Italië. Hij doet van alle boardsporten, maar vooral surfen en skiën. Hij vind het lijp om nieuwe mensen te ontmoeten en zijn favo eten is indisch eten haha

-->Wil je hem beter leren Kennen & kan je hem helpen

Stuur berichtje +39 3407542958 :))Margot de Boer 19 Sep 14:11

Hey DROPpers,

Wij zijn namelijk opzoek naar een nieuwe huisgenoot (m/v) voor een vaste kamer op de JVB! Naast de dagelijkse gezelligheid hebben we ook nog dagen dat we extra leuk zijn: Kerstdiner, HJ diner, huisweekend, huisfeest, kamerborrels, stranddagjes en nog heul veel meer!
Even over ons: We zijn 8 meiden , 10 jongens en een havermoutsilo die een hecht en gezellig huis vormen. We doen verschillende studies en zijn bij verschillende verenigingen actief: Virgiel, Laga, Drop, Ariston, noem maar op. Er eet elke avond minimaal een mannetje of 8 mee en de rest van de dag zijn er altijd wel mensen in voor een spelletje of een biertje aan onze zelf gekluste bar. Je hoeft je dus nooit te vervelen hier! In de zomer liggen we lekker te bakken in ons badje naast een smeulende BBQ.
De kamer is 10/12m^2 met uitzicht over de mooiste slotgracht van Delft. De kamer kost €320 p.m. incl. g/w/e, 5 minuutjes van het centrum en 10 minuten van de campus en bevindt zich op de mooie Jacoba van Beierenlaan.
Glij je al van je stoel? Stuur dan een mailtje met wat interessants, geks of leuks over jezelf naar albatrosjvb27@gmail.com. Wie weet nodigen we je uit voor onze instemming! We zoeken nog een datum, maar laten het snel weten.

Xoxo, Robin & Margot van JVB 27Douwe Pierhagen 14 Sep 11:45

Hey DROPper!
Op zoek naar een leuke kamer in Delft? Dan ben je bij het goede adres want bij het DROPhuis komt een kamer vrij! Wij (Lotte, Lotte, Cheyanne, Yoshi, Paul, Lucas, Maarten en ik) zijn een gemengd hecht huis van negen mensen die graag samen dingen doen, maar er is ook altijd ruimte om je terug te trekken. Het huis ligt op de Spoorsingel, midden in het centrum en 5 minuten lopen vanaf het station. In de GR hebben we een groot dakraam waaronder we een eigen jungle van plantjes hebben gemaakt. Hier eten we vaak samen en spelen we spelletjes, onder de sterretjes. Verder zijn er twee WC's en maar liefst 3 douches.

De kamer die vrijkomt is 18 m2 met eigen wasbak voor €521,-. De kosten zijn incl. gas, water, licht, internet, huistelefoon, kleine wasjes, grote wasjes, liefde, surftripjes, huisweekenden, een tandem, puzzelen, boulderhype, skateboardstalling, partymix ontbijtjes, een beamer, en huisfeestjes met eigen dj tafel!

De kamer komt rond de laatste week van september vrij. We hebben maandag 20 september een instemming dus stuur mij snel een berichtje! (0633922673)

Kusjes van het DROPhuis