Login

Blabla

aanmaken
Micha Arnoldus 17 May 09:35

Beste kamerzoekende DROPper,

Huize Lucky zoekt per 15 juni een onderhuurder tot februari (met kans op doorstroom!). Ons huis aan de Julianalaan, nr. 71, dus je kunt vanuit je bed direct je college of de supermarkt inrollen. Ook hebben we een achtertuin uitgerust met zon, picknicktafel, loungeset, bar en grasveld. De kamer die beschikbaar komt voor onderhuur is 17m2 groot en heeft een ruim balkon met uitzicht op de achtertuin.

Voor €442 excl. per maand is deze kamer misschien wel voor jou! Er staan dan al meubels, dus je verhuist alleen je spulletjes. Exclusief, want er wordt ook maandelijks €75 naar de huisrekening overgemaakt voor g/w/l, gemeentebelasting, internet, TV en onze fantastisch gezellige schoonmaker Bobs.

We wonen hier samen met 6 jongens en e?e?n verdwaalde meid, in een gezonde mix van BK, IO en TB (bachelors & masters), en van Virgiel, Protheus en DROP. We eten veel samen en er zijn altijd mensen om spontaan iets mee te ondernemen. Verder staat de huis- agenda vol met brunches en borrels, een jaarlijks huisweekend en Lucky kerst.

Nice? Stuur dan een berichtje!

Xx Huize LuckyFarley Rimon 14 May 15:42

Hey sicke Dropper!??

I will be subletting my studio at Rotterdamseweg 139, behind the TPM faculty in Delft from August to January, since I will do a study abroad period. The room is located perfectly behind TPM, and 4 minutes cycling from Sports&Culture center, central station (gets you at The Hague HS in 6 minutes), and the city center.
- The studio is 32 m2 with its own bathroom and kitchen.
- Washing machine can always be rented so you will not need this.
- Safe free parking for bikes and cars.
- Extra storage room for anything you would need?

Does this interest you or do you know anyone who would need the studio? Send me a message (+31640776885) or email farley.swimmer@hotmail.com

Please feel free to provide details about your plans for next year, roots, age, hobbies, and planned stuff to bring in (or out of) the studio ??Florine Sreeram 13 May 12:26

Hallo kamerzoekenden!

Mijn kamer in het gezellige Zomerhuis, midden in het centrum van Delft, komt vrij voor een onderhuur periode van Juli tot begin Februari (met vaste huur erna omdat ik ga verhuizen wanneer ik terugkom). We wonen met z'n 5'en allemaal in de Master dus voorkeur gaat uit naar iemand die ook Master doet (of als je heeel graag in een Master huis wilt wonen). We hebben een groot dakterras met BBQ er is een chille sfeer, geen verplichtingen maar wel gezelligheid. Daarnaast wordt er soms nog wel geskate/gesurfd/gekite :-) De huur is 377 euro per maand en mijn kamer is zo'n 15m2.

Mocht je geinteresseerd zijn of iemand kennen die dat is, dan kan je me hier appen: 0610811673

Er komt vanaf Augustus tot Februari nog een kamer vrij voor onderhuur met ook een zekerheid op vaste huur na die periode dus mocht je met een vriend(in) willen wonen kan je me dat ook laten weten.

Groetjes!Dave Vissers 25 Apr 23:37

heyhey,
In ons huis zijn atm 2 kamers vrij van ongeveer 12 vierkante meter. Voor een huurprijs van 360,-. Het is een huis voor 5 man in het voorhuis van een boederij, net onder tanthof (abtswoude 56). Iets langer fietsen, maar wel een intense vibe Het is een relaxed huis met niet al te veel verplichtingen, maar wel gezelligheid en waar samen gegeten wordt. Zoek je nou nog een kamer of wil je wat meer info stuur dan effe een berichtje naar 0615528838.Margot de Boer 22 Apr 15:57

Hoi! Voor m'n Bachelor Eindproject doe ik onderzoek naar 'makerplaatsen' (ook wel fablabs/medialabs/etc.) in bibliotheken, zouden jullie deze enquête van 5-10 min willen in te vullen? We hebben veel aan iedereen die het invult, voor alle leeftijdscategorieën en ook als je er niet bekend mee bent.
https://forms.gle/uDDQmXXkAZecQePBA

Delen met vooral ook andere leeftijdscategorieën wordt gewaardeerd! ??